Aloë Vera, voedingssupplementen en bijenproducten

Naast masseur ben ik distributeur bij Forever Living Products, de marktleider op het gebied van Aloë Vera producten, voedingssupplementen en bijenproducten.

Aloë Vera is één van de oudste en bekendste heilzame planten ter wereld en bevat circa 200 natuurlijke voedingstoffen.

De meeste mensen kennen Aloë Vera van uitwendig gebruik, omdat men daarmee in aanraking is gekomen in een vakantieland. Slechts weinig mensen zijn bekend met het feit, dat men Aloë Vera kan drinken.De drank werkt reinigend op de darmen. Door de balans die dan ontstaat worden de voedingsstoffen uit de drank beter opgenomen in het lichaam. Door de Aloë Vera dagelijks te drinken voelen miljoenen mensen wereldwijd zich gezonder en energieker.kan-gel-geel

Forever Living Products gebruikt alleen het beste van de plant, namelijk de gel. Door een koud stabilisatie proces blijven alle voedingsstoffen behouden. Aloe Vera Gel blad

De pure Aloë Vera gel is tevens de basis voor de zo’n 150 producten van Forever Living Products. Deze producten zijn niet te verkrijgen in de winkel, de verkoop gaat via distributeurs.

Geïnteresseerd in de producten? Stuur me een bericht via het contactformulier en ik neem z.s.m. contact met je op om je alle informatie te geven die je wenst.

Je kunt ook direct naar mijn website http://feducia-massages.flp.com/ om meer te weten te komen over de geweldige producten.

imagesN2GWB658

 Fit 2Daily 2